این نمایشگاه بر این موضوعات تمرکز داشت که چگونه دوقلوهای دیجیتالی و واقعیت افزوده میتوانند زمان ورود یک محصول به بازار را کاهش دهند، کارخانه را به صورت مجازی راهاندازی کرد و به کاهش شکاف مهارتیِ کارگران کمک کند.
رو نمایی از محصول
کمپانی زیمنس و داو (Dow) به تازگی در نمایشگاه MxD، میز آزمایشگاه جدیدی را آزمایش کرده و به نمایش گذاشتند.
میز آزمایش از سختافزار مجهز به اینترنت اشیا (IoT) تشکیل شده است و برای شبیهسازی دوقلوهای دیجیتالی از امکانات فیزیکی استفاده میکند. این امر میتواند نظارت بر تولید در زمان حقیقی، تعمیر و نگهداری و ارائه کارآمد مطالب آموزشی به کارگران از طریق هدستهای واقعیت افزوده را امکانپذیر کند.
بیلی باردین، مدیر امور دیجیتالی جهانی داو میگوید: در حالی که تکنولوژیهای مشابه در گذشته ارائه شده است، اما میز آزمایش MxD این شیوه را برای تسریع روند تجاریسازی نیز به کار میگیرد.
با مدلسازی مجازی در سطح کارخانه، دوقلوهای دیجیتالی میتوانند نحوه تعامل کارگران با تجهیزات را قبل از شروع ساخت و ساز یا بازسازی تاسیسات تعیین کنند. در نتیجه، کارخانهها میتوانند عملا راهاندازی شوند و کارگران میتوانند آموزشهای جدید خود را قبل از آغاز تولید واقعی دریافت کنند.
به بیان ساده، نه تنها زمان لازم برای راهاندازی یک کارخانه کاهش مییابد، بلکه پس از در دسترس قرار گرفتن تجهیزات فیزیکی، نیروی کارِ آموزش دیده میتواند آماده شروع به کار باشد.
و دوقلوهای دیجیتال
هنگامی که تاسیسات با ظرفیت کامل کار میکنند و عملیاتی میشوند، دادههای دوقلوهای دیجیتالی که از طریق AR ارائه میشوند میتوانند برای تسریع روند نگهداری، تعمیر و عملیات مداوم نیز مورد استفاده قرار گیرند.
به گفته باردین، تقریبا 80 درصد از زمان صرف شده برای انجام این امور، صرف یافتن اطلاعات مناسب برای تشخیص مشکل یا بررسی نمودارها و شماتیکها میشود.
در مقابل، هنگام استفاده از هدست AR، کارگران فقط باید به یک قسمت یا بخش معین نگاه کنند تا نرمافزار هدست را تحریک کرده و طرحهای مربوطه و مطالب آموزشی را دریافت کنند. سپس، یک نمایش سه بعدی از قسمت یا بخش و وظایفی که باید انجام شود در دید کاربران قرار میگیرد.
کمکهای سمعی و بصری از راه دور، به متخصصان آن حوزه خاص اجازه میدهد تا جزئیات خاصی را برجسته کنند، دور آنها خط بکشند یا بر سایر جزئیات موجود تاکید کنند.
همه این قابلیتها از طریق سیستم کنترل فرآیند Simatic PCS Neo مبتنی بر وب زیمنس، عرضه میشوند که به کاربران در مکانهای مختلف، یک منبع واحد از اطلاعات را ارائه میدهد که به طور مداوم و به صورت زمان حقیقی به روز میشوند. از طریق Simatic PCS Neo، میتوان مجازیسازی کلی یک سیستم کنترل و امکانات فیزیکی را فراهم آورد. این امر به کاربران نهایی اجازه میدهد شبیهسازی عملیاتهای مختلف یک سیستم تولید را مشاهده و بررسی کنند.
باردین میگوید: ارائه این تجربه عملی برای تحول دیجیتالی در صنایع بسیار حائز اهمیت است و نشان میدهد که چگونه دوقلوهای دیجیتال و کارگرِ مجهز به تلفن همراه هوشمند میتوانند بهره وری، قابلیت اطمینان و ایمنی بیشتری را ایجاد کنند.
به گفته راج باترا، رئیس صنایع دیجیتال زیمنس در ایالات متحده، تکنولوژیهای مختلف ارائه شده در میز آزمایشگاه میتواند به افزایش سرعت عرضه در بازار کمک کند. چرا که مشکل حال حاضر، عملیات تولید مجدد یک محصول به علت وجود اختلال در آن میباشد. او می گوید: دیجیتالی شدن، مانند سوخت موشک برای تولید است.